Fidesz közösségek anatómiája

Fidesz közösségek anatómiája

[Offtopic] Helyzetjelentés

2018. május 13. - Fidezsnyik

Na heló röfik!



Minden feliratkozómnak köszönöm az érdeklődést, sajnálom, hogy nem posztoltam az elmúlt időszakban, de most ezért írom ezt a posztot:

Sajnos túl elfoglalt lettem az elmúlt időszakban, de július közepéig nem fogok ráérni, azután már vizsgamentes leszek, ami sajna nem jelenti garantáltan, hogy onnantól már hetente jelentkezek. Azonban minden egyes alkalommal, amikor nekiállok egy összegzés írásának, kedvet kapok, úgyhogy abbahagyni biztosan nem fogom (nincs is tervben), de az elkövetkező 2 hónapra türelmeteket kérem kedves followerek. Ne iratkozzatok le vagy hogyan hívják itt, mert örülök, hogy vagytok, szívesebben csinálom mondjuk egy kisebb közösségnek, mint tízezres elérésnek, de ez most nem lényeges, csak azt akartam kihozni belőle, hogy blog-passzív időszakom lesz még, de ne felejtsetek el engem addig :)

Egy összegányolt montázst még április közepéről mutatok. Ez egy szűkcsoportos klub eszmecseréje, amibe nem vágtam ki/be semmit, így láthatjátok, hogy objektíven közlöm le. A minőség első blickre elég fos, de jobb kattintás, kép megjelenítése megoldja a problémát :)
heti101.jpg

Tervben van:
Egy egész politikai gánymém-album a csoportokból, összegyűjtése
Eszmecserék (mint a fenti képen) bemutatása
Saját elemzés, rendszerelemzés

Csak hát ugye az a fránya szabadidő tehet keresztbe.
Majd igyekszem még július előtt jelentkezni, de nem ígérek semmit.


Stay tuned!

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszbeepulve.blog.hu/api/trackback/id/tr1913916322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grungi · http://grungirpg.blog.hu 2018.09.15. 15:30:59

Na, kifulladt a projekt csimota?
süti beállítások módosítása