Fidesz közösségek anatómiája

Fidesz közösségek anatómiája

Alámerülés

2018. április 12. - Fidezsnyik

Ezúton üdvözlök mindenkit, véleményszabadság nevében nem törlöm senki kommentjét, de megkérnék mindenkit, hogy méltósággal írja meg a véleményét, én is moderálom a stílusomat, mást is erre kérek.

Párt állástól függetlenül, ideológia nélkül, ellenszolgáltatás nélkül, pusztán kíváncsiságból csinálom. 
Sokat gondolkodtam rajta, hogy elvicceljem, és mondjuk 1200 Soros-tallért kapok a hazaáruló munkáért címmel írjam ezt tovább, de maradjunk a komoly hangvételnél, már amennyire lehet egy ilyen eleve ostoba tanulmánynál.


Fidesz közösség 1. nap

 

A kamuprofilok első figyelmeztető jele, ha tele van tűzve a megosztásokkal, és kedvelésekkel, de nincs valódi szociális háló mögöttük. Égetően sürgős ismerősöket szerezni, jellemzően a nyugdíjas réteg lesz az, akik azonnal visszajelölnek, mintha ez a legtermészetesebb dolog volna. (Kis kitekintő lehetne, a nemcsak fiataloknak, hanem időseknek szóló internet veszélyei oktatás szükségessége). 

Mivel szereztünk ismerősöket, kívülről nézve hús-vér ember jellegem is lett, meg nem mondtam volna külsőszemlélőként, hogy egy ilyen sorosbérenc hazaáruló nemzeti fasiszta konzervatív balliberál kommunista néger migráns hátterű szombati tüntetésen sivalkodó kecskevalami (ezt az egyik kommentelőnek "speciálba küldöm") ül.

 Mivel ezekben a csoportok hasonló érdeklődésű embereket találni, és igen (másik kommentelő) vannak ilyen csoportok ellenzéknél is, bár ott nincs tapasztalatom, itt a vérfideszben olyan szintű gyűlölködést tapasztaltam, mint még soha. Bár nem tudom mire számítottam, hogy esetleg a választott pártjuk valamilyen pozitív-negatív dolgait mérlegelik, de itt csak összeesküvés elméleteket találtam. Viccen kívül.

Még a választás előtt állunk, tehát ment a kampányüzemmód nagyba', Jól jegyezd meg olvasó, ultimate érv - amit bármikor, bármikor elsüthetsz, valószínüleg itt is lesz majd: Ballib, Soroszsoldos, Gyurcsány, Vona, Fekete-Győr tehet róla, vagy a mögöttük álló szervezet. 
Arisztotelészi logika alapján minden következik mindenből:

nem fidesz=ellenzék=libsi=migráncs=hazaáruló

jobbik=Vonamed= 1.arab / 2. náci = hazaáruló = kerítésbontó =Soros

Gondolkodás, indoklás, bármi nélkül rásütheted ezt a nemtetsző személyre, és bekajálják élből. Megosztják változtatás nélkül, ha elterjed, megy mindenkitől egy kis csavar a sztorin, akárcsak a pletykán faluhelyen. Tökéletesen csúcsra járatva a Divide et impera elve, mert az Orbanisták (ahogy nevezik magukat) gyűlölik a másokat, a mások meg gyűlölik a propagandát, esetleg magukat a propagandát vakon követőket is. - nem foglalok állást, ilyen is van, de ez egy nemzet vesztét fogja jelenteni, ha számszerűen is kettészakad. A napokban, későbbi posztban lesz, ahol ellenzik a "tüntin" való részvételt, mert "hadd sivalkodjanak a libsik" / "polgárháború lesz a vége, ha megismerik a Békemenetünk erejét". 

Másik csodálatos jelenség a humorbugyor, ahonnan származnak az ún. vicces karikatúrák, memek. Úgy képzeld kb el, mintha egy Trashügyi minisztertől származna a szekció, bevallom a meztelen Kunhalmis szórólap a legigényesebb kép, ha ebből a kultúrkörből származik. Ezek pörgetése, kommentelése szombat esti program lehet, de lehet csak a különleges nap apropóján alakulhatott így, nem tudom, friss hús vagyok a piacon. 

Pártatlanul követem ezen csoportok agymenését, így könnyen trollkodok, de rendkívül megunom a közösségi médiát 10 perc után. Minél több kérdőjelet/felkiáltójelet írsz, annál erélyesebb vagy, ami több lájkot eredményez.

Minél nagyobb nonszensz a teóriád, pl a Holdról közvetíti Soros a telefonchipekbe a 2/3ot firtató véleményeket - szorri Kingsman plot - annál többen egyetértenek. Úgy vélem ez már társadalmi hatásból fakadhat, mivel többnyire nyugdíjasról van szó, akik még másféle világhoz szoktak hozzá. 

 

Zárósor: Az egyik kommentelőnél láttam, hogy a bolsevikhoz hasonlította a személyemet, mivel a beépülést és bomlasztás szavakat használtam. Hadd javítsam ki magam: Belépek, és próbálom objektív tényekre, elfogultság nélkül a reflektorfényt irányítani. Bomlasztás=lerántani a NER álnok, kétszínű, egyik kézzel ad, másikkal többet elvesz tulajdonságára rádöbbenteni szerencsétlen önhibájukon kívül esett agymosottakat. 
Azonban, egyre valószínűbb, hogy lehetetlen értelmes, tényekre alapuló dialógust folytatni, főleg nem kulturált keretek között. Nincs új a nap alatt, minden pártnak megvan az elvakult szavazója, de én jóhiszemű ember vagyok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fideszbeepulve.blog.hu/api/trackback/id/tr5413830856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása